Інформаторка бойовиків отримала 5 років тюрми

0
3
Інформаторка бойовиків отримала 5 років тюрми
Новоайдарський районний суд засудив мешканку селища Трьохізбенка за передачу розвідувальної інформації про дислокацію ЗСУ.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

У суді було доведено, що з лютого по березень 2017 року 63-річна жінка, перебуваючи на підконтрольній українській владі території Луганської області, передавала розвідувальні дані військового характеру своєму синові - бойовику "Народної міліції ЛНР".

"Засуджена передавала відомості про дислокацію та рух військової техніки Збройних Сил України у прифронтовій Трьохізбенці в завуальованій формі з метою конспірації. Слідством зафіксовано 16 таких телефонних розмов. Для прикладу, відповідно до висновків судової лінгвістичної експертизи писемного мовлення жінка називала бойовиків ЛНР - "філателістами", кількість військової техніки - "кущами смородини", гусеничний БТР – "гусеницею", колісну військову техніку - "клубнями", а також використовувала інші завуальовані назви для найменування різновидів військової техніки, їх місця розташування та пересування", - йдеться у повідомленні.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні