Знайшли вбитою відому тату-майстриню

0
0
Знайшли вбитою відому тату-майстриню
У Тернополі знайшли вбитою відому тату-майстриню.

Вранці у вівторок, 16 квітня, на вул. Леся Курбаса, 9 у Тернополі було багато поліції. В одній із квартир виявили мертвою молоду жінку, яка лежала в крові, пише сайт "Тернополяни".

Деталі трагедії з’ясовують правоохоронці, які розпочали розслідування за фактом умисного вбивства.

Відомо, що загибла – 27-річна Тетяна Подвашецька. Тернополянка була достатньо впізнаваною в місті, адже більша частина її тіла була покрита татуюваннями, в соцмережах у неї було безліч прихильників. Жила дівчина разом із чоловіком, разом тримали тату-салон.

Як стало відомо журналістам, тіло знайшла власниця квартири, у якій жила пара. На місце події виїхали правоохоронці та медики. Останнім залишилось лише констатувати смерть, адже ще до приїзду "швидкої" жінка не подавала жодних ознак життя.

Попереднім оглядом тіла було виявлено сліди насильницької смерті. Труп направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Подробиці моторошної події правоохоронці наразі коментувати не беруться. За словами свідків, у злочині попередньо підозрюють знайомого пари, якого часто бачили в компанії молодої пари.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні