--> Рейтинг Зеленського – 72%, Порошенка – 25%, – опитування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рейтинг Зеленського – 72%, Порошенка – 25%, – опитування

2
5
Рейтинг Зеленського – 72%, Порошенка – 25%, – опитування
72,2% респондентів, опитаних Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), готові проголосувати за Володимира Зеленського. Чинного президента Петра Порошенка в другому турі президентських виборів підтримають тільки 25,4%, решта мають намір зіпсувати бюлетень.

Про це повідомляє "LB.ua".

Результати опитування були представлені соціологами на прес-конференції у вівторок, 16 квітня.

54% респондентів відповіли, що точно голосуватимуть, 18,8% – радше будуть, 15,5% – не будуть, 11,7% – відмовилися відповідати.

Опитування проводили з 9 по 14 квітня серед 2004 повнолітніх респондентів у 129 населених пунктах у всіх регіонах, крім окупованих територій Донбасу і анексованого Росією Криму.

Похибка репрезентативності дослідження не перевищує 3,3%.

Нагадаємо, за даними квітневого опитування Соціологічної групи "Рейтинг", за кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського в другому турі виборів готові проголосувати 61% українців серед тих, хто збирається прийти на вибори 21 квітня, а за за чинного главу держави Петра Порошенка – 24%,
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема слів!
Відповісти
страшно, просто страшно з тупості цієї нації
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні