Шість постраждалих, один загиблий: подробиці моторошної аварії на Волині. ФОТО. ВІДЕО

0
11
Шість постраждалих, один загиблий: подробиці моторошної аварії на Волині. ФОТО. ВІДЕО
Повідомили подробиці моторошної аварії за селом Литовеж Іваничівського району.

Про деталі аварії розповіли очевидці, які були учасниками дорожнього руху, пише "Буг".

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася у вівторок, 16 квітня, за селом Литовеж Іваничівського району біля дачного масиву.

Бус OPEL Vivaro виїхав на зустрічну та зіткнувся з автомобілем DAEWOO. Водій легковика загинув на місці. Водія буса та 5 пасажирів госпіталізували до НЦМЛ.

Так, водій VOLKSWAGEN Sharan їхав зі сторони Нововолинська на дачі та перед поворотом наліво з увімкненим сигналом загальмував, щоб пропустити зустрічні автівки. Позаду легковика їхало два буса: VOLKSWAGEN Crafter, який об’їхав по обочині праворуч, та OPEL Vivaro, який вирішив об‘їхати ліворуч. Бус здійснив маневр об‘їзду, виїхавши на зустрічну, де зіткнувся з DAEWOO.

Водій VOLKSWAGEN Crafter викликав "швидку" та почав надавати першу допомогу потерпілим. 40-річний водій легковика, мешканець міста Сокалю Львівської області, помер на місці. Шістьох з буса забрали до лікарні.

Додамо, що на цій ділянці дороги нанесена розмітка – переривчаста лінія, яка дозволяє здійснювати обгін, що на цьому місці є небезпечно.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні