Савченко звільнили з-під варти.ВІДЕО

1
6
Савченко звільнили з-під варти.ВІДЕО
Савченко та Рубана звільнили з-під варти в залі суду.

Про це повідомляє "Новоє Время".

Ввечері в понеділок, 15 квітня, Броварський суд Київської області ухвалив рішення звільнити з-під варти Володимира Рубана та народного депутата Надію Савченко.

"Я показала, як за свободу потрібно боротися. Я бажаю кожному несправедливо засудженому свободи. Я не порушую правила, я не тікаю за кордон, як гарантували прокурори. Я не тікаю з України тому що я Герой України. Й для мене Україна не порожнє слово. Я буду боротися за Україну", - заявила Савченко.

Нагадаємо, Надії Савченко закидають взаємодію з ватажками бойовиків "Л/ДНР", змову з керівником Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.

Володимир Рубан був затриманий 8 березня 2018 року на КПВВ Майорськ з арсеналом зброї. Його підозрюють в незаконному поводженні зі зброєю та підготовці терактів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне для того щоб напустити на "ЗЕондер" команду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні