Волинська «Солідарність» висловила своє бачення стосовно побиття агітаторів

6
1
Волинська «Солідарність» висловила своє бачення стосовно побиття агітаторів
Команда Володимира Зеленського повинна вибачитися перед людьми, які постраждали через свої політичні переконання.

Про це в коментарі ІА "Конкурент" сказав заступник голови Волинської організації БПП "Солідарність" Сергій Григоренко.

Зі слів Сергія Григоренка, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського позиціонує себе як нова європейська сила. Проте інцидент, який стався сьогодні в Луцьку, свідчить про інше.

Нагадаємо: у Луцьку на вулиці Конякіна побили двох агітаторів за Петра Порошенка, а на Театральному майдані побили 80-річну жінку, яка мітингувала проти Зеленського.

"Я вважаю, що це прояв агресивних, нетолерантних, неєвропейських абсолютно дій по відношенню до опонентів", – зазначив заступник голови Волинської організації БПП "Солідарність".

На думку Сергія Григоренка, команда Зеленського повинна вибачитися перед постраждалими, а людей, які вчинили насильство, потрібно звільнити.

"Якщо вони вибачаться, значить це дійсно команда нових людей, нових ідейних особистостей. Якщо ж вони не вибачаться і замовчить цю ситуацію, як це часто команда Зеленського робить, значить це ще раз підтвердить, що це просто команда, яка говорить одне, а на практиці, на жаль, робить інше – чинить насильство над тими людьми, які мають іншу думку", – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людей які вчинили насильство потрібно не звільнити,а СУДИТИ...і бажано не продажним судом!
Відповісти
Ні, Сіроженька - почніть з себе. Дайте волинянам відповідь, як безкарно на всю Волинь потужно «топлять» за ЗЕ кілька змі і ви, як представник БПП благодушно за всим цим спостерігаєте. Не плутайте свободу слова з вседозволеністю. Читати і дивитися новини чи сюжети цих змі - гидко. До журналістики вони не мають ніякого відношення
Відповісти
Кожен канал підтримує свого кандидата і в цьму нічого поганого нема. Ви почитайте волинські новини, аж бридко стає. А фізичне побиття люди - це вже стаття.
Відповісти
Це шахрайка,стара валютчица. Нихто её не бив.
Відповісти
Загородіть площу перед театром, як перед приїздом презика. Ваші морди давно просять цеглини не дивлячись на партійну приналежність. Прийде час, не будемо просити написати заяву на звільнення чи просити пробачення: будемо ПИЗ..ТИ і вішати на стовпах. Буде набагато ефективніше ніж гратися з вами. Що одне чмо шоколадне, що друге чучело яке по їб.лу давно не отримувало.
Відповісти
Об"явився "захисник" прав і свобод громадян. В АТО і на передок! Там покажеш свій дар захисника.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні