На Волині зловили водія з фальшивими правами

0
0
На Волині зловили водія з фальшивими правами
У Ковельському районі поліцейські вилучили посвідчення водія з ознаками підробки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Так, у четвер, 11 квітня, працівники патрульної поліції на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель» за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Renault Premium».

Правоохоронці за допомогою спеціального пристрою “TruCam” зафіксували перевищення транспортним засобом дозволеної швидкості руху. За кермом автомобіля перебував 37-річний житель міста Камінь-Каширська. Під час перевірки документів на право керування транспортним засобом поліцейські виявили посвідчення водія з ознаками підробки.

Правоохоронці з’ясували, що раніше громадянина вже притягували до адміністративної відповідальності за скоєння правопорушення, передбаченого ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та вилучили тоді в нього водійське посвідчення.

Слідчі поліції Волині за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про використання завідомо підробленого документа. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді штрафу до 850 грн., або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні