За квартирні крадіжки волинянин отримав майже 4 роки тюрми

0
13
За квартирні крадіжки волинянин отримав майже 4 роки тюрми
Раніше судимий мешканець Горохова за крадіжки майна на 128 тисяч гривень з десяти квартир Нововолинська отримав 3 роки 6 місяців за ґратами.

Про це пише Буг.

Відповідний вирок виніс Нововолинський міський суд 9-го квітня. Чоловік був двічі судимий. Вироком Луцького міського суду від 21-го травня 2009 року за крадіжку. Отримав позбавлення волі 4 роки. Та 22-го січня 2013 року Сарненським районним судом Рівненської області за злісну непокору вимогам адміністрації установи виконання покарань на строк 1 рік 1 місяць.

Чоловік протягом 2017-2018 років обікрав 10 квартир у Нововолинську, кожного разу виносячи з житла солідний улов: техніку, інструменти, ювелірні вироби, колекційни монети, валюту тощо. Брав навіть м’ясо, мед, продукти харчування. Крадіжки вчиняв у денну пору.

Загальна сума збитків, завдана майну потерпілих сягнула 128 482 грн.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним у вчиненні злочинів. Сказав, що кошти та викрадене майно використовував по різному. Визнав цивільні позови трьох потерпілих.

Суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки 6 місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні