Україна розширила список заборонених товарів із Росії

0
2
Україна розширила список заборонених товарів із Росії
Кабінет міністрів розширив перелік товарів із Російської Федерації, на постачання яких введено ембарго.

У нього включили банки для консервування, пляшки і скляні ємності для харчових продуктів і напоїв, - повідомляє Українська правда.

Відповідну постанову уряд ухвалив на засіданні в середу, доповнивши перелік заборонених до ввезення з РФ товарів, спочатку затверджений ним у грудні 2015 року.

Згідно з проектом постанови, до переліку внесено банки для консервування (стерилізаційні банки), пляшки для харчових продуктів і напоїв із безбарвного і кольорового скла ємністю від 0,15 л до 2,5 л і більше, а також скляні ємності для харчових продуктів і напоїв різної ємності.

Крім цього, ще однією постановою до списку заборонених до ввезення з РФ товарів внесено формалін, карбамідно-формальдегідний концентрат і смоли, пружини для візків вантажних вагонів, електроапаратуру для комутації, яка використовується в пристроях залізничної автоматики.

Крім цього до переліку включено електричні провідники для напруги понад 1 тис. В.

Постанови набувають чинності через 10 днів із дня опублікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні