На Волині затримали наркоторговців

0
-1
На Волині затримали наркоторговців
У Нововолинську поліція разом із Нацгвардією провели рейд по місту, під час якого затримали наркоторговців.

Про це повідомляє "Буг".

10-го квітня Нововолинським відділенням поліції за участю Нацгвардії було здійснено патрулювання містом, проведено ряд оперативних заходів. Здійснили 10 обшуків, відпрацьовано місця прийому металобрухту, складені протоколи на торгівлю в незаконних місцях, затримано наркоторговців.

Як повідомив керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, до відпрацювання було залучено близько 50 чоловік. О 5-й ранку розпочали патрулювання.

Головний поліцейський зазначив, що 10-го квітня було проведено 10 санкціонованих обшуків. Правоохоронцями управління протидії наркозлочинності Волинської області разом із нововолинськими затримано наркоторговців то проведено обшук в квартирі. Попередньо були проведені оперативні закупівлі.

Окрім того з іншого помешкання були вилучені крадені речі. Встановлюються особи, причетні до крадіжок. В одній з квартир знайдена вибухонебезпечна речовина. Після проведення експертизи вирішуватимуть питання про притягнення до відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів.

Також патрульними за участі Нацгвардії було складено кілька протоколів за порушення правил дорожнього руху. Серед них два за водіння в нетверезому стані.

Були складені протоколи за торгівлю у невизначених місцях неподалік ринку, що біля стадіону. Представниками міської влади були проведені роз’яснювальні роботи. Продавцям пояснювали, що на території ринку є спеціальні зручні прилавки, а торгувати їжею з асфальту понад дорогою, де їздять автомобілі, небезпечно.

Галащук повідомив, що відпрацювали 8 місць прийому металобрухту. Вилучили речі, які приносили на скупку, встановлюється джерело їх надходження.

Окрім того, знайшли особу, яка перебувала в розшуку за підозрою в вчиненні крадіжки велосипеда з житла. Місце перебування жінки встановлювали близько місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні