На хабарі затримали голову ОТГ

0
3
На хабарі затримали голову ОТГ
Голова об'єднаної територіальної громади «погорів» на хабарі.

Про це йдеться у повідомлені військової прокуратури Південного регіону України.

Правоохоронці затримали на хабарі голову Софіївської об'єднаної територіальної громади.

За виділення двох земельних ділянок на території Софіївської сільської ради та здійснення впливу на прийняття рішення начальником відділу Держгеокадастру Софіївського району шляхом присвоєння кадастрових номерів вказаним земельним ділянкам, голова громади вимагав від громадянина К. неправомірну вигоду.

У понеділок, 08.04.2019, після одержання всієї суми хабаря в розмірі 73 000 гривень очільник громади затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Військовою прокуратурою затриманому планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється СУ ГУНП в Дніпропетровській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні