Служба пролетіла як одна мить: луцькі нацгвардійці відзначили «дембель». ФОТО

1
1
Служба пролетіла як одна мить: луцькі нацгвардійці відзначили «дембель». ФОТО
Дев’ятьох солдатів строкової служби, 9 квітня, звільнили у запас у зв’язку з закінченням терміну проходження служби.

Про це повідомила прес-служба військової частини 1141 Національної гвардії України.

Вітаючи військовослужбовців, командир військової частини підполковник Василь Гуртовський подякував солдатам за сумлінну службу.

«За ці півтора роки ви змужніли, стали справжніми воїнами, які готові у будь-яку хвилину стати на захист Батьківщини та її народу. Нехай гордяться вами ваші рідні! Нехай гордиться вами Україна!» - наголосив він.

«Служба пролетіла для мене як одна мить. За цей час я став дисциплінованим, навчився поводитися зі зброєю. Сумно сьогодні прощатися з товаришами, з якими разом служили півтора роки. Сумно прощатися з офіцерами, сержантами, які навчили усім тонкощам військової справи», - зізнався старший солдат Тарас Бабич.

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, високі показники у службово-бойовій діяльності командир частини нагородив військовослужбовців подяками.

На завершення особовий склад батальйону пройшов урочистим маршем перед військовослужбовцями, що звільняються в запас.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"які готові у будь-яку хвилину стати на захист Батьківщини та її народу. Нехай гордяться вами ваші рідні! Нехай гордиться вами Україна!» - так готові стати чи вже стояли! Україна гордиться тими . хто ренально захищає державу. Ну а тими , хто тільки , пока що готовий теоретично...якось занадто пафосно і заяложено...Точно такі слова я чув у 2008 році про "Беркут"....готові захищати, входять до антитерористичного центру і т.п...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні