--> У Луцьку перевірили технічний стан атракціонів у центральному парку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку перевірили технічний стан атракціонів у центральному парку

0
2
У Луцьку перевірили технічний стан атракціонів у центральному парку
Фахівці державного підприємства “Волинський експертно-технічний центр Держпраці” перед початком сезону провели технічний огляд атракціонів у Центральному парку культури та відпочинку.

Про це повідомили на сторінці Державного підприємства "Волинський експертно-технічний центр Держпраці".

Наразі у робочому стані перебуває 13 атракціонів. Попри те, що деякі з них виготовлені у 80-х роках, після заміни та відновлення окремих деталей вони продовжать працювати.

Технічні експерти Анатолій Мокіч та Юрій Камець перевірили стан гальмівних систем та болтових з’єднань, електрообладнання, кріплення металоконструкцій, контури заземлення та пульти управління атракціонів.

Технічні обстеження провели відповідно до «Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки».

"Атракціони, які перебувають в експлуатації повинні підлягати періодичному технічному огляду після міжсезонного зберігання, але не рідше одного разу на рік.

Допуск атракціонів до експлуатації на початку кожного сезону, а також після перерви в експлуатації більше ніж 12 місяців і після ремонту, здійснюється працівником, відповідальним за безпечну експлуатацію атракціонів, на підставі технічного огляду, проведеного спеціалізованою організацією", – зазначили фахівці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні