В аварії загинув відомий бізнесмен та волонтер

0
2
В аварії загинув відомий бізнесмен та волонтер
Під Києвом в аварії трагічно загинув генеральний директор однієї з найбільших українських агропромислових компаній "Allseeds" Володимир Слабовський.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, передає «Т1».

«Його компанія демонструє вражаючі темпи зростання, це один із лідерів з інвестицій у виробництво в Україні, топ-менеджери такого класу — це унікальні й незамінні люди. Але перш за все, це був громадянин. Познайомився я з ним, тому що Володимир — дуже небайдужа людина. З самого початку війни він направляв великі ресурси на допомогу українським воїнам. Важко підрахувати кількість подяк за волонтерську допомогу, які передали Володимиру Слабовському», — написав Бутусов.

За його словами, багато старших офіцерів і генералів ЗСУ добре знають Слабовського, який особливо часто відвідував Маріуполь, він допомагав вирішувати десятки різних питань.

«Величезної важкої втрати зазнала Україна... Такі люди як Володимир Слабовський створюють додаткову вартість не тільки в бізнесі — вони створюють додаткову вартість усього, до чого торкаються, і перш за все народу України, частиною якого він був і буде...», — підсумував журналіст.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні