У місті на Волині розбирають поліклініку, щоб збудувати багатоповерхівку

1
-3
У місті на Волині розбирають поліклініку, щоб збудувати багатоповерхівку
У центрі Нововолинська новий власник розбирає недобудоване приміщення поліклініки, щоб звести на цьому місці багатоквартирний житловий будинок.

На місці працює бригада шабашників із села, пише «Радар».

На робітниках немає ні будівельних захисних касок, ні жилетів, ні тросів. Хоча працюють на висоті. Знімають шифер із даху – акуратно, десь іще використають. Розбирають балки – без жодних страхувальних засобів. Ризикують головою. Без каски…

У соціальній мережі «Фейсбук» розміщені світлини, на яких видно, що вже зняли шиферну покрівлю і розібрали третій поверх.

Як раніше повідомляли ЗМІ, недобуд поліклініки на 600 місць і майже 20 соток у жвавому місці – навпроти супермаркету «Край» – придбала у 2017 році за 786 тис. грн (із ПДВ) підприємець із села Хмелівка Володимир-Волинського району Олена Цьось.

Раніше Олена Цьось була керівником і власником дочірнього підприємства «АБВ авто», зареєстрованого у Хмелівці. Основний вид діяльності «АБВ авто» – роздрібна торгівля автомобілями. Підприємство проіснувало до грудня 2013 року й було ліквідоване. На час придбання нововолинського недобуду Цьось Олена Федорівна у Держреєстрі підприємців не значилась.

Цільове призначення об’єкта – медичний центр. Обов’язковими умовами для покупця були добудова медичного центру впродовж 3 років, заборона відчуження будівлі та ділянки до введення об’єкта в експлуатацію.

Як розповів депутат Нововолинської міськради Руслан Соловйов, на сесії міськради, коли обговорювали питання продажу, пояснили, що на двох нижніх поверхах буде медичний центр (зрозуміло, приватний), а нагорі – квартири.

Хто реальний власник цього об’єкта сьогодні, наразі не відомо.

Недобудоване приміщення стояло пусткою 30 років. Тут збиралися наркомани, розважалися підлітки. Рятувальники і поліція неодноразово виїздили сюди на тривожні виклики. То п’яний хлопчина впав із другого поверху недобуду, то ще яка біда.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реформа медицини в ділі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні