У Старій Вижівці змінять куточок селища

0
-5
У Старій Вижівці змінять куточок селища
У Старій Вижівці в центрі селища оновлять дитячий майданчик, споруди на якому вже почали руйнуватись, і стосовно стану якого було чимало критичних зауважень від громади.

Про це повідомляє газета "Сільські новини".

Керівництво ОТГ та депутати не залишили питання поза увагою і на сесії селищної ради, яка відбулась, 5 квітня, під час поділу вільних залишків бюджету за минулий рік на оновлення майданчику було виділено 150 тисяч гривень.

Враховуючи нинішні ціни на обладнання, яке пропонують виробники, сума – невелика, втім все ж дозволить придбати та встановити кілька споруд, що допоможуть змінити стан куточка селища.

Щоправда, часто-густо у вечірню пору там можна побачити відпочинок зовсім не дітей, а значно старших категорій населення, котрі залишають після себе сміття та руйнують гойдалки. Щоб зменшити кількість подібних випадків, селищний голова Володимир Семенюк висловив намір демонтувати найбільшу із них, яка була встановлена ще у 90-х роках і часто використовувалась представниками молоді.

Депутати погодились, що майданчик має відповідати своїй назві і слугувати для дітей.

Щодо того, які споруди на ньому будуть встановлені, пропонують заслухати думку батьків. Крім того, на сесії прозвучала ідея встановити біля майданчика відеокамеру з метою виявлення можливих порушників громадського порядку та осіб, котрі руйнуватимуть майно.

Також загальний вигляд цієї центральної частини Старої Вижівки планують доповнити стендами із символікою та назвою селища на зразок тих, які нині вже є у багатьох містах і навіть селах, зокрема, у Смідині.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні