З п’яти пухлин лишилася одна: волинянка просить допомогти їй здолати недугу

0
-7
З п’яти пухлин лишилася одна: волинянка просить допомогти їй здолати недугу
Хвора на рак волинянка Тетяна Куценко звертається до усіх небайдужих з проханням підтримати її в лікуванні важкої хвороби.

Нагадаємо, Тетяна Куценко бореться з раком з 2013 року. Жінка лікувала третю стадію раку грудей, пройшла повністю лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. У липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінці.

“У мене метастази, 4 стадія, але постійна від початку лікування позитивна динаміка. З 5 пухлин, різних за розмірами, в печінці залишилася одна 12 на 10 мм, яка була на початку 50 мм. Це дуже успішне лікування”, – розповіла Тетяна Куценко.

Жінка має надію, що і ця пухлине зникне завдяки лікуванню дорогим препаратом “Ібранс”, на який щомісяця потрібно 43 тисячі гривень.

Самотужки родині зібрати цю суму не під силу.

“Нарешті всі мої болі відступили. Препарат діє… Я змучена після хімій, набрала 15 кг, погіршився зір, довелось позбутися кількох зубів через проблеми з яснами після хімій”, – розповіла про свій стан Тетяна Куценко.

Мама двох дітей вірить у перемогу над хворобою: “Тепер, почавши п’ятий курс “Ібрансу”, я готова перемогти, зцілитися, і Бог мені допоможе”.

Усіх небайдужих Тетяна Куценко просить допомогти їй.

Картки ПриватБанку – 4149 4991 1968 3579, 5168 7573 3034 6836
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні