У луцькому соборі зцілюватимуть хворих

3
-5
У луцькому соборі зцілюватимуть хворих
На двох останніх тижнях Великого посту та Страсній седмиці в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці традиційно відправлять Оливоосвячення (Соборування).

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії ПЦУ.

Таїнство проходитиме:

- 9 квітня, вівторок, – 17.00
- 16 квітня, вівторок, – 17.00
- 22 квітня, Великий понеділок, – 17.00
- 23 квітня, Великий вівторок, – 11.00 (після Літургії)
- 24 квітня, Велика середа, – 17.00

Для прийняття цього таїнства у Троїцькому соборі необхідно зареєструватись у свічниці того ж дня, а також приступити до Сповіді та Причастя (можна напередодні або за кілька днів).

Довідково:

Оливоосвячення – одне з семи таїнств Церкви, в якому при помазанні хворого спеціально освяченою оливою прикликається благодать Божа, що зціляє його душевні й тілесні недуги. Таїнство називається ще Соборуванням, бо в ідеалі його звершує собор із семи священиків. Під час Богослужіння вони сім разів помазують чоло, ніздрі, щоки, уста, груди й кисті рук.

Для оздоровлення недостатньо взяти участь у таїнстві. Тут важливі покаяння і віра. Адже зцілення – вільний дар Всеблагого Бога, а не результат якихось зовнішніх дій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
закриваєм лікарні
Відповісти
які гроші мати з собою?
Відповісти
Українські!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні