Якби не свиня, то не знав би, що в країні вибори

1
-3
Якби не свиня, то не знав би, що в країні вибори
У Закарпатській області чоловік не знав, що в Україні вибори Президента. Дізнався про це, коли приїхав на ринок купувати порося – від продавця, який поспішав на голосування.

Про це йдеться на сторінках газети "Вісник".

72-річний закарпатець приїхав у неділю до Мукачевого придбати на ринку порося. Лише тоді й дізнався про вибори Президента.

Літній чоловік живе у селі Горанглаб, поблизу кордону з Угорщиною. І ніби мешкає серед людей, має сестру, але про призначену дату волевиявлення навіть не здогадувався. Телевізор, каже, перестав працювати торік, діти за кордоном, дружина померла – от, мовляв, і пропустив новини за останні півроку точно.

Про вибори ж дізнався випадково від продавця, який спустив йому на поросяті аж 700 гривень, бо сам поспішав додому на голосування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вуйкові свиня "свиню" підсунула)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні