БДСМ від студенток: У київському виші розгорівся скандал через конкурс краси. ФОТО 18+

0
-1
БДСМ від студенток: У київському виші розгорівся скандал через конкурс краси. ФОТО 18+
Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського у центрі сексуального скандалу. Відзначився фізико-математичний факультет, який у своєму Instagram обирає учасниць на «Міс КПІ».

Про це повідомляє Українська правда.

В Instagram фізико-математичного факультету Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського виклали світлини дівчат-студенток у дуже відвертих позах та амуніції, яка нагадує стилістику БДСМ. Дівчата, вдягнуті в еротичну спідню білизну, сексуально позують з «аксесуарами»: батіг, мотузка, шматок сирого м’яса, банан, торт тощо.

Так студенти вирішили проілюструвати тематику конкурсу Welcome to Hell («Вітаємо у пеклі»).

До деяких світлин є «філософські» дописи. У деяких дівчат на фото значиться «студентка першого курсу».

У деканаті факультету «Українській правді. Життя» повідомили, що ні викладацький склад, ні інші співробітники вишу не в курсі конкурсу та його тематики.

Все вирішувала студрада – це самоврядування студентства.

Організаторка конкурсу, студентка другого курсу Ліза Татаріна розповіла «Українській правді. Життя», що тему Welcome to hell підтримали 95% студентів.

На питання, чому саме пекло, студентка відповіла, що це дуже символічно, адже на фізматі вкрай важко вчитись. Її обурює, що конкурс поливають брудом.

«Це конкурс для студентства, – коментує Татаріна. – Уявіть, що роблю пиріг мамі з курагою, а сестра ображається, бо в неї алергія на курагу. Але ж це пиріг для мами».

Також дівчина відповіла, що не думала, що це викличе такий резонанс.

«В нас звичайний конкурс: танці, дефіле і таке інше. Я дивилась фото інших місок. Там і не таке було», – відзначила Татаріна.

Спочатку в конкурсі мало брати участь 15 дівчат, однак деякі відмовились через релігійні міркування, а ще кілька – не витримали щоденних репетицій.

За словами Татаріної, ще одна дівчинка відмовилась, після того, як 2 квітня адміністрація КПІ почала телефонувати батькам дівчат з погрозами та вимогами відмовитись від участі у такому конкурсі.

Ситуацію прокоментувала на своїй сторінці у Facebook депутатка Верховної Ради України Ірина Суслова.

«Cпрямовую депутатське звернення до Міністерства освіти та ректорату КПІ й розраховую почути у відповідь пояснення, як таке стало можливим і що має намір робити адміністрація. І навіть якщо буде оперативна жорстка реакція, осад залишиться. Бо не можна провідному вишу країни опускатись на рівень, порівняно з яким навіть провінційні ПТУ здаються академіями пристойності.Врешті-решт, мова йде про майбутнє цих дівчат. Чи стануть вони дійсно спеціалістками в математиці, фізиці чи кібернетиці, або, які б знання вони не мали і які б здібності не демонстрували, їх завжди сприйматимуть як «дєвочєк», здатних лише потішати публіку своїми формами», – написала Ірина Суслова.

Але це не унікальна практика. За словами Татаріної фото оголених хлопців були викладені в Instagram в рамках конкурсу містер КПІ у 2017 році.

Конкурс проходитиме 3 квітня 2019 року о 19-00 вечора на вул. Прорізна,8. Конкурс є етапом загальноуніверситетського конкурсу «Королева КПІ».

Громадська організація Ліга захисту прав жінок «Гармонія рівних» засудила відверті фото студенток Київського політехнічного інституту».

«Наша організація різко засуджує проведення подібних «конкурсів краси» у стінах навчальних закладів (...)Тиражування еротичних фото та відео оголених студенток через профілі, пов’язані з університетом та студрадою, не лише створює негативний імідж вишу, а й закріплює відповідні уявлення про жінок та дівчат у СТЕМ спеціальностях», – зазначила організація.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні