Луцькому перевізнику заборонили обслуговувати маршрут

1
2
Луцькому перевізнику заборонили обслуговувати маршрут
У Луцьку перевізника не допустили до участі в конкурсі на обслуговування маршрутів.

Про це стало відомо у середу, 3 квітня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, за результатами конкурсу на перевезення пасажирів, єдиного претендента ПрАТ «Луцьке АТП 10701» не допущено до участі у конкурсі. Тому оголошують повторний конкурс на маршрути №4 «Вересневе — Адреналін Сіті» та №9 «Теремнівська — с.Рованці (церква)».

За маршрутом №4 зараз діє тимчасовий договір на перевезення пасажирів до 17.05.2019. За маршрутом №9 необхідно призначити тимчасового перевізника, оскільки договір на перевезення пасажирів за вказаним маршрутом розірвано з 16.04.2019.

Згідно поданої заяви ПрАТ «Луцьке АТП 10701» інформує про можливість обслуговування маршруту №9 до проведення конкурсу та затвердження результатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті! А то він лідер по порушенням, той Дьомін! Їзда без трекера, втеча з маршруту о 20:00 по 3 автобуси підряд - то візитна картка Дьоміна!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні