У поліції підтвердили факт втечі пацієнта з волинської психлікарні

1
4
У поліції підтвердили факт втечі пацієнта з волинської психлікарні
У поліції офіційно підтвердили факт розшуку пацієнта, який перебував на стаціонарному лікуванні у Волинській обласній психіатричній лікарні №1, розташованій у селі Липини.

Про повідомив ІА "Волинські Новини" завідувач сектору комунікації головного управління Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

Нагадаємо, на Волині розшукують чоловіка, який самовільно покинув стіни Волинської обласної психіатричної лікарні, що розташованої у селі Липини. Про це 1 квітня повідомили у службі таксі «579» з посиланням на інформацію, яку всім луцьким таксистам надали у медичній установі.

«Учора, 1 квітня, близько 21-ї години на лінію служби «102» поліції звернувся медичний працівник Волинської обласної психіатричної лікарні №1 про те, що стаціонарне відділення самовільно залишив один із пацієнтів закладу – 36-річний мешканець Ратнівського району. Згідно із інформацією, наданою медиком, чоловік на примусовому лікуванні не перебував. Наразі поліція проводить перевірку – з’ясовуємо деталі. Звернень від родичів цього чоловіка щодо його зникнення до нас не надходило», - зазначив Віктор Гомоль.

Також він зазначив, що повідомлень із медичного закладу про те, що пацієнт може становити загрозу для оточення, не надходило.

«Головне знайти людину до того часу, поки вона не потрапила у біду», - резюмував Віктор Гомоль.

Як інформує Суспільне UA:Волинь, цю інформацію підтвердила й заступниця головного лікаря Ірина Березнюк. За її словами, 30-річний пацієнт зник з медустанови напередодні, орієнтовно о 21 годині вечора.

На жаль, жодних фото, які допомогли б швидше розшукати пацієнта-втікача ні у поліції, ні у медичній установі поки не мають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
, а назвали з ДУРКИ!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні