На Волині діти граються в недобудованому багатоповерховому будинку

0
-2
На Волині діти граються в недобудованому багатоповерховому будинку
В Іваничах діти граються в необгородженій недобудові.

Занедбане недобудоване приміщення багатоповерхового будинку несе пряму загрозу здоров’ю дітей, які проводять тут своє дозвілля, пише "Буг".

Біля недобудови немає огорожі, аби унеможливити доступ до неї. Зруйнована цегляна будівля не в кращому стані, дітям ходити тут небезпечно, проте саме це місце чомусь приваблює школярів.

Підлітки вибираються на найвищі точки будинку.

Зараз недобудова фактично знаходиться на балансі селищної ради. На даний час проводиться процедура відчуження шляхом продажу майна. Якщо будівлю не куплять, її передадуть на баланс комунгоспу.

У вихідні та канікули дітвора частіше з’являється на залишеній без нагляду території.

Батьки, діти яких бажають погратись у закинутому будинку, мають турбуватись про їх безпеку, проводячи з ними бесіди і застерігаючи їх від проведення дозвілля в цьому місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні