У центрі волинського міста – небезпечне сміттєзвалище зі шприцами

0
4
У центрі волинського міста – небезпечне сміттєзвалище зі шприцами
У Ковелі, в центрі міста, на вулиці Степана Бандери, на території занедбаної будови – небезпечне смітттєзвалище з відкритими шприцами. Мешканці міста турбуються про безпеку дітей.

Про проблему повідомив у "Фейсбуці" Руслан Троцюк.

"Територія занедбаної будови, вулиця Степана Бандери, біля колишнього РАЦСу. За дірявим парканом вирує своє життя: скрізь порозкидане сміття, під деревами, в кущах – звалища. Стоять навіть цілі пакети зі сміттям. Мабуть "хтось" з прилеглих будинків не встиг викинути сміття вчасно, то знайшов собі зручне місце – не потрібно чекати того часу, коли за ним приїдуть, та й за парканом ніхто не побачить. Дуже зручно", – обурюється ковельчанин.

Чоловік додає, що за відсутності охорони, на об'єкт можна проникнути без проблем. Там земля всипана пляшками з під алкоголю та відкритими шприцами. На цьому місці постійно збираються наркомани, і на зауваження дуже агресивно реагують.

"Мені страшно за дітей, які займаються у мене в гуртку. Чому така безвідповідальність та халатність власників цієї територіЇ? Чому немає ніякої реакції місцевої влади на це? Невже усім байдуже?", – зауважує ковельчанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні