У Луцьку незаконно прововодили земляні роботи

1
-2
У Луцьку незаконно прововодили земляні роботи
У Луцьку на вулиці Кравчука виявили несанкціоноване проведення земляних робіт працівниками КП «Луцькводоканал» з ремонту водопровідно-каналізаційних мереж.

Про це повідомила прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

19 березня інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено несанкціоноване проведення земляних робіт працівниками КП «Луцькводоканал» з ремонту водопровідно-каналізаційних мереж на вулиці Кравчука, 26.

За фактом порушення на відповідальну особу було складено адміністративний протокол відповідно до ст.152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка, власне, і визначить міру покарання за правопорушення.

Муніципали нагадують, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для безкоштовного отримання ордеру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
комунальне підприємство здійснює аварійний ремонт...муніципалам нема до чого вчипитися? зате не чіпають незаконне будівництво на перехресті Стрілецька-Ківерцівська.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні