--> Лучанку оштрафували за гору сміття посеред вулиці у приватному секторі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанку оштрафували за гору сміття посеред вулиці у приватному секторі

0
2
Лучанку оштрафували за гору сміття посеред вулиці у приватному секторі
Лучанку оштрафували за засмічення вулиці будівельним сміттям.

Про це повідомила прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Порушницю Правил благоустрою виявили інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти у Луцьку на вулиці Довженка 7, у неділю, 31 березня.

Господарі приватного будинку викинули будівельне сміття та інший непотріб після проведення ремонту та прибирання у своїх господарських будівлях посеред вулиці.

За цим фактом, на порушницю було складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП та п.п.2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька, видано припис на прибирання та роз’яснено порядок поводження з твердими побутовими відходами.

Департамент муніципальної варти нагадує мешканцям міста, що позбутися від твердих побутових відходів, в тому числі і будівельного сміття можна уклавши договір зі спеціалізованими організаціями або самостійно вивезти сміття на сміттєзвалище у село Брище.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні