Хто з відомих волинян уже проголосував. ФОТО

1
3
Хто з відомих волинян уже проголосував. ФОТО
Сьогодні, 31 березня, волиняни прокинулися із думкою: «Вибори!». Причепурившись та ще раз зваживши правильність свого рішення, цілі сім’ї рушили на виборчі дільниці.

Після того як кожен зробив вибір, від якого залежатиме майбутнє країни, неодмінно треба ж зафіксувати цей момент на фото або селфі.

До слова, фотографуватися у виборчій кабінці або свій голос заборонено законом України.

Деякі волиняни уже встигли проголосувати і поділитися світлинами у соціальних мережах.

Уже встиг зробити свій вибір учасник АТО, доброволець ДУК «Правий сектор» Олександр Бражніков. Це було його перше голосування. Зараз він зважився бо, як зауважив, цього разу усе iнакше. «Цього разу на кону дуже багато, якщо не сказати – на кону практично все!» Він закликав не лінуватися і прийти, щоб зробити свій вибір.


Разом із сім’єю прийшов кинути бюлетень перший заступник міського голови Григорій Недопад. «В Україні жити нам і нашим дітям, тому ми всі повинні виконати громадянський обов’язок, усвідомлюючи свою відповідальність перед майбутнім», – зауважив він.


Також встиг проголосувати голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.


Голова волинської «Солідарності» Іван Мирка вже побував на виборчій дільниці та проголосував. Він зазначив: «Зранку з дружиною забрали маму з церкви і проголосували кожен на своїй дільниці».


Зробив свій вибір щодо майбутнього країни і волинський журналіст інформаційної агенції Zik.ua Мирослав Ватащук.


Заступник голови волинської «Солідарності» Сергій Григоренко, як розповів з гарним настроєм, з вірою, що в нашій країні все буде чудово, теж проголосував.


Відмітився на голосуванні й телеоператор Віктор Макаревич. Він коротко підсумував: «Я вже!»


Народна депутатка від Волині Ірина Констанкевич із чоловіком Миколою Сорокопудом вже також зробили свій вибір.


Депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов разом із сім`єю відвідав виборчу дільницю. «Проголосував за майбутнє своєї сім'ї – віддав голос за можливість жити в країні гідності і правди», – зазначив він.


Луцька письменниця Юлія Смаль, яка живе і працює в Китаї, свій бюлетень опустила у скриньку однією з перших, позаяк Китай розташований в іншому часовому поясі.


Громадський активіст, голова волинської федерації стронгмену України, організатор концертів та масових дійств Валерій Пенц також поділився фотографією, зауваживши, що свій обов`язок він виконав.


Волинський атовець Олексій Кушнєр разом із дружиною Ольгою Валянік зробив свій вибір також.


Відвідала виборчий округ і волинська розслідувачка Людмила Яворська. «А в нас на дільниці – вже майже 50%! Українці, не зупиняйтесь!» –



* * *
Дослухайтеся до прохань і не полінуйтеся зробити свій вибір, адже від цього залежить ваше майбутнє і України. Байдужість – це страшна хвороба.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серед цих відомих дуже відомий сорокопуд. Чим він "відомий", знають усі - від малого до старого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні