Ігор Гузь закликає «обрати ту людину, яка вам є близька»

1
-3
Ігор Гузь закликає «обрати ту людину, яка вам є близька»
Народний депутат України Ігор Гузь, обраний у виборчому окрузі №19 з центром у Володимирі-Волинському, закликав виборців скористатися своїм конституційним правом проголосувати на виборах Президента України.

Він звернувся до виборців через відеозв’язок у «Фейсбуці».

«Я в місті Володимирі, на центральній площі. Це центр мого виборчого округу. Власне, з командою об’їжджаємо виборчі дільниці. Вже були в Любомлі, зараз у Володимирі, ще будемо в Нововолинську, в Іваничах. Жодним чином не втручаємся у виборчий процес, але ну якби в межах компетенції народного депутата комунікуємо із спостерігачами, з членами виборчих комісій, чи все нормально, спокійно, щоби виборча кампанія пройшла без будь-яких збоїв», – пояснив Ігор Гузь.

Нардеп зазначає, що явка на виборах достатньо висока.
«От зараз 12:05. Тільки що ми були на двох дільницях Володимира: на одній 23 відсотки явка, на іншій – 22. Тобто достатньо висока явка. Сприяє хороша погода. Сприяє, власне, відсутність напруги. Я би так сказав, вона не відчувається. Ні серед виборців, бо всі сприймають, ну фактично як якесь свято, ні серед виборчих команд», – каже Ігор Гузь.

Звертаючись до глядачів, він зазначив: «Закликаю всіх, хто дивиться це відео, хто буде дивитися, все-таки скористатися своїм правом обирати і проголосувати. Проголосувати, обрати ту людину, яка вам є близька. Є з кого вибрати. Тому, як на мене, це обов’язок, яким варто скористатись».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Близька людина",це типу проголосувати за родича)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні