На Рівненщині після щеплення померло немовля

4
-5
На Рівненщині після щеплення померло немовля
На Рівненщині після щеплення проти поліомієліту та гепатиту померло немовля.

Як повідомили кореспондента УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, 29 березня в одному з медичних закладів Костополя лікарі зробили шестимісячній дівчинці щеплення проти поліомієліту та гепатиту.

Ввечері стан здоров’я дитини різко погіршився. Батьки викликали бригаду «швидкої» медичної допомоги. До її приїзду немовля померло.

«За фактом неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 140 Кримінального кодексу України», - повідомили у поліції.

Санкцію статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Тіло дитини направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлено остаточну причину смерті. Після цього правоохоронці обіцяють ухвалити відповідне процесуальне рішення.

Слідчі вилучили із медзакладу всі необхідні документи та встановлюють обставини трагічної події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дарма працівники прокуратури відмовляється від щеплень.
Відповісти
А ,що роблять нашітхабарники-лікарі.Силою заставляють,діток в школу не пускають місяцями.Хто дав право цим горе-медикам таке робити?Чого ніхто не подав в суд?Де написано в законі про освіту,що нещеплені діти не можуть ходити в школу?Мотивуються якимись законамиі де вони їх вдлкопали.А ви,як барани йдете і щеплюєтесь.Ото ба тьеам треба піти і щепити всіх,хто причетний до щеплення.
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/sezonni-roboti-v-polshi.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-lipnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-listopad-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitkovij-minimum-z-1-lyutogo-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/yakim-bude-dpa.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні