--> Волиняни стали призерами Чемпіонату України з футзалу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни стали призерами Чемпіонату України з футзалу

0
3
Волиняни стали призерами Чемпіонату України з футзалу
У місті Чорноморськ на Одещинні провели фінальні ігри Чемпіонату України з футзалу серед дитячих команд в категорії U-11.

Участь в іграх взяла команда з Маневич, - про це повідомляє Район.Маневичі.

Волинську область представляли футзалісти Маневицької ДЮСШ. До вісімки кращих команд України, та за право вибороти титул Чемпіона країни приїхали команди з Рівненської, Черкаської, Харківської Одеської областей.

Протягом всього розіграшу Чемпіонату України сезону 2018-2019 року брали участь 52 дитячі футзальні колективи. За підсумками змагань маневицькі футзалісти стали срібними призерами, поступившись у фіналі команді «Іллічівець» в серії післяматчевих пенальті.

«Ще ніколи, ні одна Волинська команда не доходила до фіналу Чемпіонату України з футзалу. Окремо хотів би відзначити людей, які допомагали нам долати цей шлях. В першу чергу це наші батьки. Починаючи з першого туру у Львові та закінчуючи фіналом в Чорноморську наша команда мала шалену підтримку навіть більшу ніж команди господарів, і навіть якщо хтось і не міг поїхати разом з командою то підтримка їхня відчувалася за багато кілометрів. Звичайно слова подяки за підтримку та організацію поїздок, нашому палкому вболівальнику, висловлюю Голові Маневицької РДА Андрію Линдюку. Також начальниці Відділу освіти Маневицької РДА Валентині Книш, начальнику сектору в справах молоді та спорту Маневицької РДА Руслану Клімчуку і директору Маневицької ДЮСШ Миколі Демчуку. За постійну моральну, а саме приємне, за фінансову підтримку дякую приватному підприємцю з Маневич Олександру Жданову», – прокоментував тренер команди Андрій Шевчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні