У місті на Волині в бібліотеці зроблять ЦНАП

0
1
У місті на Волині в бібліотеці зроблять ЦНАП
У Горохові буде міськрайонний ЦНАП.

На Горохівщину завітали експерти Програми «U-LEAD з Європою» Роман Матвійчук та Станіслав Ющик для обговорення питання створення міськрайонного ЦНАПу, пише Район.Горохів.

Метою візиту експертів був аналіз спроможності та розробки технічного завдання відповідно до заявки на участь у фазі впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення ЦНАП Раунд 3, яку подала Горохівська міська рада спільно із ЦНАПом Горохівської райдержадміністрації.

Усі присутні оглянули актовий зал центральної районної бібліотеки, в якому планують реконструкцію для міськрайонного ЦНАПу, обговорили питання співфінансування цього проекту, а також виготовлення проектно-кошторисної документації.

За рахунок Програми «U-LEAD з Європою» розроблять дизайн ЦНАПу, закуплять меблі для облаштування робочих місць для персоналу та місць для відвідувачів, офісну техніку, програмне забезпечення, а також організують навчання спеціалістів. Приємні враження у присутніх склалися після презентації успішних проектів в інших районах, де вже створили ЦНАПи в рамках Програми «U-LEAD з Європою».

У ході зустрічі домовилися, що виготовлення проектно-кошторисної документації, а також внутрішній ремонт приміщення будуть здійснювати у 2019 році на умовах співфінансування за рахунок коштів районного та Горохівського міського бюджетів.

У зв’язку з тим, що в Горохівському районі відсутній сервісний центр МВС, обговорювали питання реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, видачі посвідчень водія саме у міськрайонному ЦНАПі.

Сам проект міськрайонного Центру надання адміністративних послуг планують втілити в життя у 2020 році.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні