Суд скасував заборону на серіал «Свати»

12
14
Суд скасував заборону на серіал «Свати»
Суд скасував заборону серіалу Свати та дозволив в'їзд в Україну російському акторові Добронравову.

Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши адміністративну справу за позовом ТОВ «Телерадіокомпанія студія 1+1» та ТОВ «Кіноквартал», задовольнив адміністративний позов про визнання протиправними дій, скасування постанови та наказі, - про це повідомляє прес-служба суду.

Зокрема, суд визнав протиправними дії Служби безпеки України щодо підготовки довідки про наявність підстав для прийняття постанови про заборону в’їзду в Україну громадянину Російської Федерації Федору Добронравову та визнав протиправною та скасував відповідну постанову СБУ.

Також суд визнав протиправними дії даного відомства щодо звернення до Міністерства культури України про внесення Добронравова до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці та визнав протиправним та скасував даний наказ Міністерства культури України та наказ Державного агентства України з питань кіно у частині анулювання державних посвідчень на право розповсюдження і демонстрування певних фільмів.

Під час ухвалення рішення у справі, судом було проаналізовано зміст довідки, яка була підготовлена СБУ і на підставі якої прийняті й інші оскаржувані рішення, та встановлено, що вона була складена з порушенням нормативних вимог та за відсутності належних обгрунтувань.

Тому, всі інші рішення, прийняті відповідачами на підставі зазначеної довідки судом визнано необгрунтованими, а тому визнано протиправними й скасовано відповідну Постанову СБУ, наказ Міністерства культури України та наказ Державного агентства України з питань кіно у частині анулювання державних посвідчень на право розповсюдження і демонстрування певних фільмів за його участі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас що війна з мацковією закінчилася,і Крим повернули?
Відповісти
Москалику лайкай до усрачки але ти скотина був і будеш довічно
Відповісти
Ні.просто хтось боїться,що зелений виграє на виборах і тоді за заборону сватів натягне когось по самі помідори..хтось просто перестрахувався.
Відповісти
Судді мабуть розумні люди і відчувають хто переможе на виборах... :)
Відповісти
Колись подивився одну серію. Фільм совковий і примітивний для пенсіонерів
Відповісти
за таке бабло я теж став би раком
Відповісти
Серіал дебільний, такою Кремль усе ще мріє бачити Україну
Відповісти
Кремль тут до чого? :) Вже не знаєте до чого приліпити? :) Серіал український, а запрошені для зйомок деякі рус-актори!!!
Відповісти
Українські серіали не можуть бути іноземною мовою!Жодна країна не знімає фільми чужою мовою!
Відповісти
Був за кордоном, дивився хоч раз місцеве телебачення? То краще жувати!!!
Відповісти
А ти був за кордоном,жувальник хрінов?!
Відповісти
Судячи з кількості дизлайків - кількість фанатів даного серіалу зашкалює. На одну нормальну людину знайдеться 20 любителів "Сватів". Не дивно, що виберем клоуна. Потім засмієтеся на кухні. Придурки, що можна сказати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні