Моторошна знахідка: на полі виявили рештки молодої дівчини

0
2
Моторошна знахідка: на полі виявили рештки молодої дівчини
Орач, працюючи на ниві, вигорнув тіло, яке може належати зниклій школярці Діані Хріненко.

Моторошна знахідка у селі на Кропивниччині. На полі знайшли рештки молодої дівчини. В поліції підозрюють, що це 16-річна Діана Хріненко, яка зникла у серпні минулого року, йшлося в сюжеті ТСН.День.

У серпні 2018 у рідному селі Суботці Знам’янського району дівчина поверталася додому зі святкування Дня Незалежності. За двісті метрів від рідного дому на старшокласницю хтось вчинив напад. Принаймні так стверджував хлопець зниклої дівчини, який у момент викрадення начебто говорив із коханою по телефону. Юнак розповідав, що Діана встигла зателефонувати йому і покликала на допомогу. Потім зв’язок із нею обірвався.

Розшукуючи школярку, околиці прочісували правоохоронці, рідні, односельчани і волонтери. Люди обшукали всі прилеглі села, ліси та поля, але результатів пошукових робіт не було.

27 березня, чоловік із сусіднього села натрапив на тіло невідомої дівчини в 10 кілометрах від місця, де зникла Діана Хріненко. Він обробляв землю і вигорнув людські рештки.

За даними правоохоронців, на знайденій дівчині той самий одяг, у якому була Діанка в день свого зникнення. Аби точно визначити, чи це вона, призначено ДНК-експертизу.

«Місцевий мешканець, який здійснював весняні польові роботи, перебуваючи на тракторі в полі, виявив тіло людини. А саме рештки у вигляді черепа та фрагменти одягу», – розповідає Роман Козьяков, керівник Головуправління Національної поліції у області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні