Через рішення депутатів Луцьк втратить майже 10 мільйонів

0
-4
Через рішення депутатів Луцьк втратить майже 10 мільйонів
Через депутатів Луцькради, які відмовили луцькому забудовнику в поновлені договору оренди землі, бюджет міста втратить майже 10 мільйонів гривень.

Про це стало відомо у середу, 27 березня, на засіданні сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» не поновили договір оренди земельної ділянки для обслуговування адміністративного та господарських приміщень. Земельна ділянка, яку орендувало приватне акціонерне товариство «Луцьксантехмонтаж №536» знаходиться на вулиці Дубнівській, 99а у Луцьку. Площа земельної ділянки – 2,6599 га.

Депутат Луцькради Юлія Вусенко звернулася до обранців громади, аби проголосувати за це питання ще раз, адже ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» сплачує до бюджету 8,2 мільйони гривень.

«У звіті виконавчих органів у розділі «бюджет» йдеться про те, що ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» відзначений 4-им після великих підприємців, хто сплачує величезні гроші у наш міський бюджет. Треба віддати належне забудовнику, адже він формує наш бюджет. Мова йде про поновлення договору оренди землі, мова йде про людей, які сплачують до бюджету величезні гроші. Такі рішення не сприятимуть розвитку бізнесу в нашому місті. Більше того, голова земельної комісії не надав жодної аргументації, чому не підтримали цей проект», – виступила Юлія Вусенко.

Однак депутати Луцькради вдруге не підтримали цей проект рішення.

Тоді Вусенко звернулася до голови земельної комісії Олександра Козлюка, аби під час перерви скликати комісію та заслухати тих, хто не підтримує це рішення та запросити на комісію представника від забудовника. Однак, Олександр Козлюк відмовив.

«Це питання розглядалося на земельній комісії. Рішення було таке, без аргументів. Я думаю, що через це питання бюджет і місто не втратить нічого. Це питання ми розглянемо на черговій комісії перед сесією, яка відбудеться в 30-х числах наступного місяця», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні