У броварні «Карабас Барабас» з’явився сайт*

0
2
У броварні «Карабас Барабас» з’явився сайт*
Нещодавно запрацював сайт броварні «Карабас Барабас». Тож відтепер дізнаватися про усі новини та акції можна скориставшись цим ресурсом.

У броварні «Карабас Барабас» варять спражнє, крафтове пиво. Так, у меню п’ять видів пінного напою, які лишаються незмінними, а для гурманів щомісяця презентують новий сорт. Скажімо у березні пивовари зварили весняний легкий ель Blonde Belgium.

У п’ятницю та суботу в закладі відбуваються вечірки за участю відомих діджеїв та гуртів. А також улюблені страви та напої можна замовити додому, чи в офіс, адже у «Карабасі Барабасі» працює сервіс доставки.

Відтепер, для зручності гостей, функціонує сайт броварні. Головні новини можна дізнатися перейшовши на ресурс: https://karabasbarabas. com. ua/. Також на сайті розміщене меню страв та напоїв, аби легше було обрати їх для доставки.

У броварні запевняють, що й надалі робитимуть усе, аби гості почували себе затишно й могли знати про усе, що відбувається в закладі та які новинки варять пивовари.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні