«Егоїст»: обіцяли десять поверхів, а будують вище

5
1
«Егоїст»: обіцяли десять поверхів, а будують вище
У луцькій новобудові "Егоїст" на проспекті Соборності будують більше поверхів, аніж планували. Замість обіцяних десяти зводять тринадцять.

Про це пише у "Фейсбуці" Максим Воскресенський.

"Декілька років тому розпочалося будівництво десятиповерхового ЖК «ЕГОЇСТ».

З самого початку щось пішло не так. То заберуть дозволи, то перестануть будувати, то сусідній будинок осяде. Спостерігаючи за цим, я думав, добудують чи ні? Коли почали заливати 10-й поверх, як на картинці з сайту і з картинок, що були розміщені на огорожі новобудови, думав добудували.

Але все не так просто. За 10-м поверхом пішов 11-й, 12-й, зараз вже залили 13-й поверх… і мені здається, це не кінець", – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема кому примусити розібрати зайві поверхи,ось і будують хто скільки захоче.
Відповісти
Майбутня команда Зе розбудовується і начхати на всіх
Відповісти
Хто буде відповідати?
Відповісти
Це кінець.Кінець розумним,законослухняним і чесним!!!Ви,мешканці ,соборності,20 просто ,вибачте,нікчемні і продажні ,хочете так жити,то живіть!!!не бачачи ні сонця,ні перспектив,НІЧОГО,бо ви не боретесь за свої права,законні,до речі.Немає слів..."успіхів"хохли...
Відповісти
Журналісти робіть розслідування. Як порушуючи всі норми можна будувати далі. Як немаючи дозволів і на 11 поверх, будувати 13, кому треба дати квартиру або на лапу щоб будувати далі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні