Підозрюваний у вбивстві водія «БлаБлаКару» підірвався у квартирі. ФОТО 18+

0
4
Підозрюваний у вбивстві водія «БлаБлаКару» підірвався у квартирі. ФОТО 18+
У суботу, 23 березня, в Голосіївському районі Києва в житловому будинку на проспекті Науки, 11, чоловік загинув у квартирі в результаті вибуху. Загиблий – підозрюваний у вбивстві водія "БлаБлаКару".

Про це повідомляє "Обозреватель".

Як повідомила прес-служба ГУ НП у Києві, вибух почули мешканці сусідніх квартир, вони й повідомили про те, що трапилося, в надзвичайні служби. Люди припустили, що спрацювала граната. Також була помічена жінка, яка вийшла із квартири одразу після вибуху.

У той же час "Інформатор" уточнює, що загиблий виявився Луаном Кінгісеппом (Лука), якого розшукували у справі про вбивство водія "БлаБлаКару" Тараса Познякова.

Зазначено також, що трагічна подія сталася в коридорі, оскільки саме там були пошкоджені стіни, меблі і стеля. Там само у калюжі крові лежав і загиблий. Медикам залишалося лише констатувати факт смерті.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин уточнив, що, за версією слідства, інцидент трапився в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм, повідомляє РБК.

У посольстві Росії в Києві не змогли надати оперативний коментар.

На місці вибуху, як заявили в київській поліції, вдалося знайти фрагменти саморобного вибухового пристрою і паспорти декількох держав.

Радник глави Служби безпеки України Ярослав Антоняк уточнив, що "громадянин Росії Кінгісепп (позивний Лука) підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України".

Нагадаємо, історія зі зникненням водія "БлаБлаКару" сталася в Україні в 2016 році. Чоловік 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі. Після цього він безслідно зник. У результаті правоохоронці виявили автомобіль в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Як стало відомо, українця Тараса Познякова по-звірячому вбили.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні