Боксерка Тетяна Коб з Ковеля програла у бою з полячкою

1
7
Боксерка Тетяна Коб з Ковеля програла у бою з полячкою
У п'ятницю, 22 березня, о 18:00 у Львові розпочалися матчеві зустрічі «Українських левиць» проти збірної Польщі у змаганнях Ліги Жіночого Боксу.

Про це пише КовельPost.

До складу команди входить і Тетяна Коб - чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу з боксу, Заслужений майстер спорту України. Цього року Тетяна стала дванадцятиразовою чемпіонкою України.

У першому двобої змагань (у ваговій категорії 51 кг) ковельчанка Тетяна Коб зустрілася з Сандрою Драбік (Польща). Усі три раунди дівчата трималися на рівних. У результаті думки суддів розділилися. Та, на жаль, цей бій завершився для Тетяни поразкою.

Нагадаємо, що нинішні змагання - це безпрецедентна подія в українському спорті. Вперше в історії виступи на міжнародній арені розпочала команда «Українські левиці», до складу якої увійшли найбільш титуловані представниці українського боксу. Серед них - ковельчанка Тетяна Коб.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вірно писати з полькою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні