У селищі на Волині будуть сортувати сміття

0
-2
У селищі на Волині будуть сортувати сміття
У Локачах встановили контейтери для роздільного збору сміття.

Біля деяких торгових точок та багатоквартирних будинків комунальники днями встановили спеціальні пластмасові контейнери ємкістю 240 літрів для скла та пластику, пише Район.Локачі.

Поки таких на місцевих вулицях поставили лиш дванадцять. Невдовзі ще чотири аналогічні урни з’явиться і на центральній площі райцентру.

Як зауважив начальник Локачинського ВУЖКГ Олег Джура, сортувати сміття, а не звалювати усе на купу – це дійсно хороша практика, яка і людей привчає до порядку, і комунальникам роботу полегшує.

«За перші кілька днів ці сміттєзбірники вже були майже наповнені. Односельці їх дійсно використали за призначенням. А отже там, де мало бути скло – було скло, там, де пластик – пластик. Це тішить, адже якщо так піде й далі, то населений пункт стане цивілізованішим і культурнішим. Закликаю кожного жителя Локач бути свідомим» – наголосив головний комунальник селища.

До слова, утилізовуватиме ці відходи підприємець Юрій Ковальчук, з яким комунгосп попередньо уклав відповідні договори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні