У Луцьку автівка провалилася в яму. ФОТО. ВІДЕО

1
6
У Луцьку автівка провалилася в яму. ФОТО. ВІДЕО
На вулиці Федорова у Луцьку легковий автомобіль передніми колесами провалився в нещодавно засипану яму.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Декілька тижнів тому біля котельні, що на вулиці Федорова працівники «Луцькводоканалу» проводили ремонтні роботи. Опісля робіт яму засипали землею, ділянку покрили щебенем. Туди ж поклали два скати, які мали б загородити проїзд.

Якийсь добродій відсунув скати вбік і водії продовжили їздити по тій же дорозі, адже то був єдиний доїзд до будинків 25, 25а, 26 та інших на вулиці Конякіна.

З часом на засипаній ділянці від коліс автомобілів почали утворюватися вибоїни. Не одна машина буксувала в тих ямах, а 5 березня посеред ночі застряг бус. Працівники комунальних служб не могли доїхати до контейнерів зі сміттям, тому їм доводилося совати їх до сміттєвоза, який паркували за ямою.

Тим часом виникли достатньо глибокі вибоїни, через які обережні водії вже не наважувалися переїжджати. Хоча у середу, 20 березня, близько 22 години один сміливець наважився проїхати і вгруз передніми колесами у яму. Автомобіль витягували понад півгодини.
На місце пригоди приїхали працівники «Луцькводоканалу». Вони поклали скати на місце і пообіцяли, що у четвер, 21 березня, приїде машина зі щебенем, який засипле все знову.

Тільки от їздити там ніхто не перестане, бо ж більше немає шляху до житлових будинків.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
суть не в тому, що якийсь добродій відсунув скати. дурна манера перекопати, і залишити понівеченим покриття.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні