Майже тисяча гривень за відсутність маршрутки: у Луцьку хочуть штрафувати перевізників

1
2
Майже тисяча гривень за відсутність маршрутки: у Луцьку хочуть штрафувати перевізників
Перевізників зобов'яжуть платити майже тисячу гривень за один автобусний маршрут, який не виїде на рейс.

Про це стало відомо в четвер, 21 березня, під час круглого столу по обговоренню проекту рішення «Про оператора електронних систем у місті Луцьку».

Зокрема, начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов запропонував внести до проекту рішення пункт про те, що з перевізника, автобусний маршрут якого не виїхав на рейс, буде знято штрафні кошти.

«У нас є проблема з тим, що деякі маршрутки не виїжджають, тобто кількість автобусних маршрутів помітно зменшується, через що виникають проблеми з доїздом лучан. Пропоную внести пункт про те, що з перевізника певного маршруту буде списано 850 гривень за один маршрут, який не виїхав на рейс», – сказав він.

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук поцікавився, хто контролюватиме цей процес та вестиме облік кількості маршрутів, які виїхали або не виїхали на рейс.

«Контроль буде вести оператор. Оскільки кошти будуть йти на рахунок оператора, які він буде відправляти перевізнику. Оператор буде робити ці відрахування і переводити їх на баланс бюджету Луцька. За цим процесом зможуть стежити представники міськради, адже їм буде наданий доступ до системи», – сказав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
5000, і ні на копійку менше! І за вимкнений GPS - аналогічно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні