Як театр «Чорний квадрат» у луцькому «Промені» підкорив глядачів*

0
1
Як театр «Чорний квадрат» у луцькому «Промені» підкорив глядачів*
Уже в четвертий раз київський театр імпровізації «Чорний квадрат» приїхав до Луцька аби підкорити серце волинського глядача. Без сумніву, вистава «Медовий місяць» не залишила байдужим жодного присутнього.

21 березня у розважальному центрі «Промінь» було дуже щиро та весело.

Актори привезли до обласного центру Волині певно найжиттєвішу та найсмішнішу імпровізацію. Особливість гри артистів у тому, що вони не мають прописаного тексту та сценарію.

«Чорний квадрат» як завжди вирізнився пікантним почуттям гумору та жартами 18+. Це легка фірмова комедія на вічні теми: кохання, зради та розуміння. Вистава за однойменною п’єсою Габріелла Баріллі. Дуже жіночий спектакль, але, звичайно про коханих — чоловіків. Три молоді жінки збираються в переддень свята, щоб обговорити справи сердечні та приходять до вельми несподіваним і закономірним висновкам. Про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк.

Особливо відзначимо акторку Ірину Гатун жарти, гра та харизма якої не залишили байдужим жодного у залі.

У свою чергу лучани не шкодували оплесків та овацій для театралів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні