Пародія священика на пісню «Плакала» зірвала мережу

1
7
Пародія священика на пісню «Плакала» зірвала мережу
Пародія львівського священика на пісню «Плакала» зірвала мережу.

Відео Роман Гром опублікував на своїй сторінці в "Фейсбуці".

«Казка на дорозі..! Допоможіть - підпишіть петиції про капітальний ремонт дороги Мшанець-Стрілки!!! Кліп знятий на дорозі Мшанець-Стрілки С141704 (Старосамбірський р-н, Львівська обл.). Цією дорогою користуються 11 сіл. З року в рік ситуація стабільно жахлива. Діяльність автодору тут обмежується тим, що коли-не-коли засипають більші ями шутром з річки. Про кювети і те, що туди може стікати вода з дороги, вони не чули», - йдеться у дописі.

За словами священика, дорога в жахливому стані, але влада не реагує на прохання її відремонтувати. Текст пісні написала дружина священика Наталя, а головну роль зіграв місцевий актор. Таким оригінальним чином ініціатори цього відео намагаються достукатися до влади. Священик зізнався, що це відео - крик про допомогу.

Як стверджує священослужитель, через відсутність доїзду до села молодь покидає місцевість, тобто села вимирають. Молодь не бачить тут перспектив. Жителі вирішили публічно заявити про стан дороги. Можливо, тоді влада зверне увагу на їхню проблему.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щиро дякуємо вам за підтримку! Підпишіть петиції про капремонт дороги до 11 наших сіл:
https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/2156
https://e-dem.in.ua/lviv-or/Petition/View/123
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні