ДТП та п'яний за кермом: волинські патрульні розповіли про нічне чергування

0
19
ДТП та п'яний за кермом: волинські патрульні розповіли про нічне чергування
Нічна зміна у патрульних розпочалась кілька годин тому, а вже є дві дорожньо-транспортні пригоди та один спійманий нетверезий водій.

Про це розповідає командир 2 роти Василь Арсенюк на сторінці Патрульної поліції Волинської області у "Фейсбуці".

Повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Резонансною виявилась автопригода на проспекті Перемоги. Тут водій Opel Vectra вилетів на проспект та здійснив зіткнення з Volvo. На щастя, обійшлось без потерпілих, однак винуватець, як повідомляють інспектори з місця події, поводився неадекватно, кричав та лаявся. На нього оформили протокол за вчинення ДТП, також повезли на освідування в наркологічний диспансер – результат повідомимо.

Ще одна автопригода трапилась поблизу с. Зміїнець. Тут водій виїжджав з автозаправки та не надав перевагу в русі іншому керманичу, що рухався в бік Луцька. На винуватця оформили протокол за ст. 124 КУпАП.

А на вулиці Винниченка інспектори зупинили водія ЗАЗ за порушення ПДР. У того були явні ознаки сп’яніння, що підтвердила перевірка при двох очевидцях, - 2, 06 проміле.

На винуватця оформили протокол за ч.2 ст.130 КУпАП та винесли постанову, оскільки не мав поліса страхування і посвідчення водія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні