У травні розпочнеться спецоперація України і Білорусі

0
-3
У травні розпочнеться спецоперація України і Білорусі
З травня по вересень 2019 року на українсько-білоруській ділянці кордону планується проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Полесье-2019", під час якої відбуватиметься консолідація зусиль прикордонних відомств і правоохоронних органів обох держав.

Про це УНН повідомили у відділі з питань взаємодії із засобами масової інформації Державної прикордонної служби України.

"З травня по вересень 2019 року на українсько-білоруській ділянці кордону планується проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Полесье-2019", яка проводиться за попередньою домовленістю керівників прикордонних відомств України і Республіки Білорусь у прикордонних районах 5 областей України (Чернігівська, Київська, Житомирська, Рівненська та Волинська) та 2 областей Республіки Білорусь (Брестська та Гомельська)", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Так, за словами прикордонників, метою спецоперації прикордонників є проведення заходів, направлених на припинення контрабандної та іншої протиправної діяльності на державному кордоні, а також забезпечення дотримання фізичними і юридичними особами національних законодавств про державний кордон.

Під час операції відбуватиметься консолідація зусиль прикордонних відомств і правоохоронних органів держав, спрямованих на попередження і припинення протиправної діяльності через державний кордон, підтримання режиму державного кордону, прикордонного режиму та режиму в пунктах пропуску, проведення оперативно-розшукових, профілактичних, режимних та інших заходів з виявлення, попередження та припинення протиправної діяльності на державному кордоні та прикордонних територіях, удосконалення взаємодії та обміну інформацією між прикордонними відомствами, повідомили у ДПСУ.

"Передбачено проведення узгоджених (спільних) оперативно-розшукових та інших заходів щодо виявлення, припинення протиправної діяльності через державний кордон, профілактики правопорушень в прикордонних районах, дії резервів Державної прикордонної служби на найбільш активних ділянках кордону та в пунктах пропуску, повітряний моніторинг прикордонних районів та лінії кордону із застосуванням прикордонної авіації, патрулювання річкових ділянок", - розповіли в ДПСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні