Лучани можуть залишитися без води

0
9
Лучани можуть залишитися без води
Луцькводоканал знову можуть відключити від електропостачання. Відтак лучани можуть залишитись без води.

Про це повідомляє прес-служба ПрАТ "Волиньобленерго".

Нагадаємо, з 1 січня великі промислові споживачі, зокрема КП «Луцькводоканал», можуть обирати собі постачальника електроенергії.

У зв'язку з тим, що «Луцькводоканал» не знайшов собі постачальника, поставку електричної енергії йому здійснював «постачальник останньої надії» – ДПЗД «Укрінтеренерго», на якого покладено ці обов'язки розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Однак «Луцькводоканал» не розрахувався і з ним. У зв'язку з цим постачальник ДПЗД «Укрінтеренерго» 28 лютого висунув вимогу відключення усіх об'єктів КП «Луцькводоканал» з 21 березня о 10:00.

Нагадаємо, восени 2018 року боргову проблему між КП «Луцькводоканал» та ПрАТ «Волиньобленерго» (як електропостачальником) вдалося залагодити відповідно до доручення голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка на розширеній нараді у заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука з участю першого заступника міського голови Григорія Недопада.

Тоді було досягнуто компромісного рішення, яке передбачало сплату комунальним підприємством частини заборгованості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні