Оприлюднили правильні відповіді на пробне ЗНО 2019

0
-1
Оприлюднили правильні відповіді на пробне ЗНО 2019
Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив правильні відповіді до завдань тесту пробного ЗНО з української мови та літератури, яке проходило 16 березня.

Учасники, які пройшли пробне тестування, можуть дізнатися правильні відповіді до завдань, пише ІА "Конкурент".

Максимальна кількість балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів – за написання власного висловлення і 84 – за виконання завдань закритої форми.

Учасники до 18 березня 2019 року мали можливість скористатися онлайн-сервісом "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання", щоб отримати результат пробного ЗНО з української мови і літератури за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів. Завантажити картку результатів пробного тестування 22 березня зможуть лише ті учасники, які внесли свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Ознайомитися з матеріалами пробного ЗНО з української мови і літератури можна тут:

- тестовий зошит;
- правильні відповіді;
- схема оцінювання;
- відеокоментар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні