На Буковині батько гвалтував власну доньку, яка народила йому дитину

0
1
На Буковині батько гвалтував власну доньку, яка народила йому дитину
13 березня, до поліції звернулася неповнолітня дівчина, яка повідомила про те, що її зґвалтував рідний батько.

Подія трапилася у селі Глиниці Кицьманського району Чернівецької області. Про це повідомила прес-служба поліції Чернівецької області.

Після отримання повідомлення на місце події одразу виїхали правоохоронці. Зокрема, дівчина написала заяву, де вказала, що всупереч її волі, батько застосував фізичне насилля та вступив з нею у статеві відносини.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Однак журналісти каналу “Чернівці” дізналися дещо жахливіше – 15-річна дівчина народила дитину від рідного батька. Дев’ятикласниця зізналася – батько її ґвалтує вже не вперше. І її однорічна дитина від її власного тата.

У сюжеті телеканалу Чернівці йдеться, що ні матір, ні бабуся не заступилися за потерпілу, мало того, вони замовчували цей факт. Тому дівчина вирішила звернутися до поліції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні