На Одещині поліція затримала групу вимагачів

0
-3
На Одещині поліція затримала групу вимагачів
Працівник управління стратегічних розслідувань ГУНП спільно з бійцями спецпідрозділу «КОРД» та під процесуальним керівництвом прокуратури викрили учасників етнічного злочинного угрупування, яких підозрюють у вимаганні.

Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області.

«У лютому на території Суворовського району зловмисники із застосуванням насильства заволоділи грошима потерпілого на загальну суму близько 110 тисяч гривень та його автомобілем Nissan. Цього їм здалося недостатньо і підозрювані зажадали у чоловіка ще грошей. Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, які можуть бути причетними до цього злочину. Їх затримали безпосередньо під час отримання від потерпілого чергового «траншу» – 5000 доларів США та автомобіля Hyundai», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Триває слідство.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні