--> Стали відомі автори банера проти Президента у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стали відомі автори банера проти Президента у Луцьку

6
17
Стали відомі автори банера проти Президента у Луцьку
Авторами скандального банера «Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБр. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили» були учасники об’єднання ветеранів Волині – «Спілка воїнів АТО Волині».

Про це вони розповіли на прес-конференції у Луцьку, інформує ІА «Волинські новини».

Колишні військовослужбовці 51-ї бригади кажуть, що це крик їхньої душі через паплюження честі і пам’яті бійців бригади, які першими прийняли на себе тягар війни в 2014 році. А на пролитій Росією та недолугим вищим командуванням армії крові Порошенко став Президентом.

Скандальний банер з’явився напередодні візиту Петра Порошенка на Волинь ввечері 13 березня. Вже за декілька годин його зрізали, а сам Президент, прилетівши на Волинь, у Луцьку не зупинявся, а одразу вирушив у Ковель.

Голова спілки Олександр Серватович заявляє, що рішення розмістити банер з нагадуванням Порошенку про те, що його обіцянки нічого не варті, ухвалили колегіально члени спілки. Після чого звернулись за допомогою, аби їм допомогли виготовити і розмістити банер.

«Текст – наш, ми самі його склали. Петро Порошенко прийшов до влади, зокрема, на трагедії під Волновахою. Так, крім нього, тоді варіантів не було, і він обіцяв мир. Але про те, з чиєї вини сталося вбивство 17 солдатів, чому досі цього не розслідували і замовчують правду – про це всі мовчать», – каже Серватович. Та додає, що банер розмістили законно, легально, на спеціально відведеній для цього площі.

Чоловіки кажуть, що жодної політики в цих діях немає, адже бійці 51-ї ОМБр ще з 2014 року повторюють ці слова та стукають у всі двері. На жаль, їх не чують.

«Кожен рік під час всіх заходів ми гордо говоримо, що ми – бійці 51-ї бригади, ми пишаємось цим. Немає в нас дезертирів і алкоголіків, є хлопці з подавленим морально-психологічним станом. Банер – це наш крик душі. Ми хотіли, щоб Порошено побачив його, і знав, що Волинь пам’ятає про зустрічі і обіцянки», – каже голова луцької міської організації «Спілки воїнів АТО Волині», офіцер запасу 51-ї бригади, старший офіцер відділення 14-ї ОМБ Олег Кобилинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ви за генерала і міністра оборони Зеленського котрий поведе нас до перемоги чи за мене
Відповісти
Oleksandr Martyniuk разом з Рудою Бородою та 12 іншими особами.
13 березня о 23:46 ·
Побачив сьогодні оцей шматок лайна на стіні 16-поверхового будинку в центрі. Я можу лише здогадуватись з чиєї воно дупи, але в мене виникло одне питання: це ж якою кінченою, цинічною, бездушною мразотою треба бути, щоб так паплюжити, використовувати в своїх політичних ігрищах пам'ять хлопців, які полягли за нашу країну, віддали найцінніше? Мені, як бійцю 51 бригади бридко, що всілякі політикани не залишать їх у спокої. Загиблі вже ж не зможуть відповісти, захистити пам'ять про себе.
Закликаю тих з побратимів, кому не всеодно за пацанів, публічно висловити протест проти використання полеглих героїв у своїх корисливих цілях.
Відповісти
Чим більше живу тим більше переконуюсь що в нас ні єдиної держави ні єдиного народу. Один одному готовий очі повиривати. А ще воюй за те щоб потім твоє ім'я хтось для своїх політичних цілей використовував
Відповісти
За скільки?
Відповісти
Хто б сумнівався.Ці гопникі до воїнів немають ніякого відношення
Відповісти
Скажи їм це в лице! А потім напишеш комент, якщо буде чим.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні